Een groot aanbod aan vragenlijsten

Uitslagen op het scherm en in een PDF rapportage

Integratie met EPD/ECD en MyMindspace

Welkom Axians Zorg GGZ en CRS/HCI GGZ gebruikers!

Gebruikers van de EPD’s Axians Zorg GGZ en CRS/HCI GGZ kunnen nu ook gebruik maken van het aantrekkelijke aanbod van QuestPro. Lees verder voor meer info en om u aan te melden.

UITGEBREID TESTAANBOD

QuestPro biedt meer dan 70 GGZ en sociaal domein vragenlijsten voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting en klanttevredenheid.  We hebben vragenlijsten voor ROMmen en ook een instelbare intake vragenlijst.

GEMAKKELIJK

U hoeft zelf niets te installeren of activeren. Inloggen in een apart portaal is niet nodig, u werkt geheel binnen uw EPD/ECD of in MyMindspace.

EENVOUDIG

De cliënt ontvangt per e-mail en in MyMindspace een uitnodiging en vult de vragenlijst veilig online in op computer, tablet of telefoon. Men ontvangt automatisch herinneringen als de vragenlijst nog niet (volledig) is ingevuld.

OVERZICHTELIJKE RAPPORTAGES

U kunt binnen uw EPD/ECD volgen of de cliënt een vragenlijst al heeft ingevuld en krijgt daar ook een notificatie van. Uitslagen worden getoond in het EPD/ECD, maar u kunt ook een PDF rapportage met grafische weergave opvragen.

VOORDELIG

Geen kosten om uw account te activeren. Geen hoge abonnementskosten. U betaalt een vaste lage prijs per maand voor onbeperkte afnames.

ROM rapportagevoorbeeld

Bekijk de aanbieding voor uw EPD

CSMweb/MyMindspace

In combinatie met CSMweb of MyMindspace betaalt u slechts €2,50 per behandelaar per maand (excl. BTW) voor onbeperkte afnames.