Een groot aanbod aan vragenlijsten

Uitslagen op het scherm en in een PDF rapportage

Integratie met EPD/ECD en MyMindspace

Welkom Incura gebruikers!

Het Incura EPD is nu gekoppeld met QuestPro en MyMindspace. Profiteer van de voordelen en gebruik het aanmeldformulier om u binnen een minuut aan te melden voor QuestPro.

UITGEBREID TESTAANBOD

QuestPro biedt meer dan 50 GGZ en sociaal domein vragenlijsten voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting en klanttevredenheid.  We hebben vragenlijsten voor ROMmen en ook een instelbare intake vragenlijst.

GEMAKKELIJK

U hoeft zelf niets te installeren of activeren. Inloggen in een apart portaal is niet nodig, u werkt geheel binnen uw EPD/ECD of in MyMindspace.

EENVOUDIG

De cliënt ontvangt per e-mail en in MyMindspace een uitnodiging en vult de vragenlijst veilig online in op computer, tablet of telefoon. Men ontvangt automatisch herinneringen als de vragenlijst nog niet (volledig) is ingevuld.

OVERZICHTELIJKE RAPPORTAGES

U kunt binnen uw EPD/ECD volgen of de cliënt een vragenlijst al heeft ingevuld en krijgt daar ook een notificatie van. Uitslagen worden getoond in het EPD/ECD, maar u kunt ook een PDF rapportage met grafische weergave opvragen.

ROM rapportagevoorbeeld

VOORDELIG

Geen kosten om uw account te activeren. Geen hoge abonnementskosten. Afhankelijk van uw EPD leverancier betaalt u een vaste lage prijs per maand voor onbeperkte afnames of een voordelige prijs van € 1,11 per afname.

Prijs excl. BTW en eventuele licentiekosten. Tariefstructuur kan variëren per EPD/ECD leverancier.