Nieuws

Lees hier het laatste nieuws rondom ConsultManager, MyMindspace, QuestPro en andere onderwerpen

Axians en ManageWare Pro starten samenwerking

Axians en ManageWare Pro starten samenwerking

Axians is een vooraanstaande leverancier van softwarediensten binnen de gezondheidszorg. Voor GGZ zorgverleners gaat Axians in het softwarepakket Zorg GGZ de QuestPro vragenlijstendienst van ManageWare Pro ter beschikking stellen. Erick Roossien, product manager bij Axians, verwoordt het als volgt:

“Bij Axians zijn we altijd op zoek naar manieren om Zorg GGZ nog beter te maken. De online vragenlijstdienst QuestPro biedt meer dan 70 vragenlijsten voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting (ROM) en klanttevredenheid. QuestPro hebben we geïntegreerd in Zorg GGZ zodat de gebruikers gemakkelijk binnen Zorg GGZ gebruik kunnen maken van de vragenlijsten, zonder een ander programma te hoeven openen. De vragenlijsten van QuestPro zijn zeer gebruiksvriendelijk en de rapportages overzichtelijk. Hiermee biedt Zorg GGZ een zeer uitgebreid aanbod aan vragenlijsten voor alle doelgroepen.”

Axians en ManageWare Pro zien uit naar een langdurige en voorspoedige samenwerking. De QuestPro dienst in Zorg GGZ is vanaf heden beschikbaar. Aanmelden kan hier.

QuestPro koppeling live voor gebruikers van CRS/HCI GGZ

QuestPro koppeling live voor gebruikers van CRS/HCI GGZ

CRS (nieuwe naam: HCI GGZ), het EPD voor GGZ praktijken en instellingen voor klanten van Health Cloud Initiative, heeft nu een uitgebreide koppeling met de QuestPro vragenlijstendienst van ManageWare Pro. CRS gebruikers kunnen vanuit het EPD vragenlijsten klaarzetten voor hun clienten door te kiezen uit het QuestPro aanbod van meer dan 70 vragenlijsten. Scores en uitslagen komen terug in het EPD alsmede een overzichtelijke PDF rapportage.

Ook CRS gebruikers kunnen nu ervaren dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Voor meer info en aanmeldingen zie https://managewarepro.nl/questpro-ggz-en-sociaal-domein/ .

ManageWare Pro en Fairware starten PREM samenwerking voor WinMens

ManageWare Pro en Fairware starten PREM samenwerking voor WinMens

Met een tarief van slechts 4 euro per maand en mooie functies als een PREM dashboard met alle resultaten, gegevensaanleveringen naar externe partijen en een widget voor op de praktijkwebsite bewijst QuestPro dat goed PREMmen niet duur hoeft te zijn. Dit sluit prima aan bij de filosofie van Fairware voor eenvoud, goede dienstverlening en een schappelijke prijs. Fairware en ManageWare Pro zijn daarom een PREM samenwerking gestart. Het toonaangevende WinMens EPD voor paramedische beroepen is nu gekoppeld met QuestPro, waardoor WinMens gebruikers voortaan voordelig aan hun PREM verplichtingen kunnen voldoen.

Voor meer info en aanmeldingsformulier zie https://managewarepro.nl/questpro-paramedisch en https://winmens.com/Pages/QuestPro

Geslaagde Nobco Innovatiedag

Geslaagde Nobco Innovatiedag

De Nobco Innovatiedag op 19 juni was druk en levendig met een mooi programma. Namens MyMindspace was Wim Masselink aanwezig met een stand waar we geflankeerd werden door Marjanne Peters van Digitale Bruggenbouwers (digitalebruggenbouwers.nl). Diverse geïnteresseerde coaches gesproken en de draagtasjes ‘Take a walk with me’ waren populair!

Marjanne en Wim hebben op de Innovatiedag een paar goedbezochte workshops gegeven rondom het thema “e-Coaching met MyMindspace. Hoe digitale efficiëntie en persoonlijke betrokkenheid samengaan”. Goede online coaching is toch wel wat meer dan ChatGPT om raad vragen of gewoon wat digitale tools van de plank halen! Om de persoonlijke betrokkenheid geen afbreuk te doen bij de inzet van digitale middelen is een bewuste keuze en inrichting van een online platform heel belangrijk. De verbale expressie door de coach (formulering, formattering) is extra belangrijk om het ontbreken van non-verbale communicatie zoals die wel aanwezig is in F2F contacten te compenseren. MyMindspace blijkt in deze context een mooi, effectief en efficiciënt platform voor online coaching te zijn.

ManageWare Pro ontvangt ISO27001 en NEN7510 certificaat

ManageWare Pro ontvangt ISO27001 en NEN7510 certificaat

Na maanden hard werken hebben we recentelijk de audit voor ISO27001 en NEN7510 certificering met goed gevolg doorstaan! ManageWare Pro neemt de beveiliging van gegevens van de QuestPro, ConsultManager en MyMindspace diensten natuurlijk al lang serieus. Met de ISO27001 en NEN7510 certificaten kunnen we nu aantonen, dat ons informatiebeveiligingssyteem aan alle relevante eisen voldoet. Bovendien voldoet de uitvoering van de QuestPro PREM dienst voor paramedische praktijken aan de kwaliteitsbewakingseisen van de ISO9001 norm.
Uit handen van Marco Bijl (l), directeur van de certificeringsinstantie DigiTrust, ontvingen Edwin van den Berg (m) (Privacy Officer) en Marco van Rooij (r) (Technisch Directeur) de certificaten. Met dank aan Privacy Helder en Check-Privacy voor hun uitstekende begeleiding in dit traject!

QuestPro PREM voor paramedische praktijken

QuestPro PREM voor paramedische praktijken

QuestPro PREM is recent live gegaan en de eerste 2.000 vragenlijsten zijn inmiddels verstuurd! Door feedback van patiënten te meten via onze nieuwe QuestPro PREM dienst, kunnen praktijken in de paramedische zorg (logopedie, fysiotherapie, diëtetiek e.a.) de kwaliteit van hun dienstverlening verbeteren en zichzelf profileren. Publicatie op Zorgkaart Nederland betekent, dat patiënten een geïnformeerde keuze kunnen maken voor een praktijk.

Binnen QuestPro krijgt de zorgpraktijk een mooie dashboard met daarop nuttige informatie: aantal uitgezette vragenlijsten, responspercentage, algemene beoordeling, net promoter score en nog veel meer. Gebruikers van de Incura en Evry EPD’s zijn inmiddels aangesloten op QuestPro PREM. Aan andere EPD aansluitingen wordt gewerkt.

Met QuestPro PREM bewijzen we ook, dat prima dienstverlening niet duur hoeft te zijn: PREMmen kan al voor 4 euro per maand!

Samenwerking met Winbase in volle gang!

Samenwerking met Winbase in volle gang!

ManageWare Pro is vanaf 1 januari j.l. een vergaande samenwerking gestart met Winbase, het bedrijf waaronder de EPD’s Incura en Tromp CRS vallen. GGZ gebruikers van ConsultManager werken inmiddels met Incura, terwijl Incura gebruikers nu via een uitgebreide koppeling de beschikking hebben over MyMindspace en ROM Manager. Door deze samenwerking kunnen de partners hun werkzaamheden consolideren en daarmee de gezamenlijke klanten nog beter van dienst zijn met een compleet pakket aan diensten. Het aantal beschikbare vragenlijsten in ROM Manager zal de komende tijd drastisch worden uitgebreid en ook MyMindspace zal verder worden doorontwikkeld. ConsultManager blijft overigens bestaan voor gebruik buiten de GGZ, hiervoor wordt een geheel nieuwe webapplicatie gelanceerd.

Koppeling met ZorgDomein in gebruik genomen

Koppeling met ZorgDomein in gebruik genomen

Eindelijk is het dan zover! De aangekondigde koppeling met ZorgDomein is klaar voor gebruik. De afgelopen weken is de koppeling ‘in het echt’ getest en ZorgDomein heeft haar goedkeuring verleend. Wij zijn er klaar voor om gebruikers aan te sluiten op de ZorgDomein koppeling.

Waarom een ZorgDomein koppeling?

– Bijna alle huisartsen hebben ZorgDomein en kunnen verwijzingen sturen via ZorgDomein.
– Gegevens van de cliënt en van de verwijzing worden automatisch ingelezen in ConsultManager.
– Verwijsbrief en aanvullende informatie worden automatisch gearchiveerd als PDF.
– Vanuit de wachtlijst beheert u de binnengekomen verwijzingen en kunt u met een paar klikken een behandeling starten.

N.B.: De huisarts kan in uw ZorgDomein profiel zien of u de beschikking heeft over videobellen. Dit kan een factor zijn bij de verwijzing.

Aanbieding

In samenwerking met ZorgDomein hebben we voor ConsultManager gebruikers een aantrekkelijke aanbieding met permanente korting op de gebruikskosten. Voor snelle beslissers (aanmelden voor 1 mei) is het gebruik tot 1 juli a.s. gratis. Alle info over de ZorgDomein aanbieding staat in ZorgDomein aanbieding info.

Aanmelden bij helpdesk@managewarepro.nl .

 

Coronavirus epidemie: veilig videobellen ter vervanging van face-to-face consulten

Coronavirus epidemie: veilig videobellen ter vervanging van face-to-face consulten

Vanwege de coronavirus crisis heeft u waarschijnlijk al te maken met afzeggingen van cliënten. Pro-actief verminderen van face-to-face contacten is natuurlijk ook een goede manier om besmetting te voorkomen, maar hoe kunt u dan uw praktijk draaiend houden en cliënten blijven behandelen?

Het MyMindspace platform is een prima middel om contact met uw cliënten te blijven houden en behandelingen doorgang te laten vinden. Videobellen was tot voor kort nog niet mogelijk, maar inmiddels kunnen wij u veilig videobellen van WeSeeDo aanbieden. N.B. Om videobellen via ons af te nemen hoeft u geen ConsultManager of MyMindspace gebruiker te zijn!

Kenmerken videobellen met WeSeeDo:

– Veilig (AVG-proof).
– Zeer eenvoudig. De cliënt hoeft zelf niets te downloaden, installeren en instellen.
– Werkt op mobiele apparaten.
– U stuurt de cliënt een uitnodiging voor videobellen. De cliënt ontvangt deze per e-mail en klikt op een link. Hiermee wordt een browservenster geopend en het videogesprek kan beginnen.

Abonnement:

– Instapabonnement videobellen voor 8 euro per maand plus 0,20 per videobelminuut.
OF
– Onbeperkt videobellen voor 15,00 euro per maand.

Verder:

– Geen eenmalige kosten.
– Snelle aansluiting, meestal nog op de dag van aanmelding.
– Abonnement minimaal t/m 31-12-2020, daarna opzegbaar per kwartaal.
– Terugschakelen van het onbeperkt videobellen abonnement naar het instapabonnement mogelijk vanaf 1-10-2020.
– Ook geschikt voor overleg met collega’s en derden.

Aanmeldingen via helpdesk@managewarepro.nl

Prijzen zijn excl. BTW

PRI Instituut Nederland en ManageWare Pro starten samenwerking in ROM project

PRI Instituut Nederland en ManageWare Pro starten samenwerking in ROM project

Past Reality Integration (PRI) is een in populariteit groeiende therapievorm. Recentelijk is PRI in het nieuws vanwege de goede resultaten die geboekt worden bij moeilijke indicaties zoals eetstoornissen. PRI Instituut Nederland, waarbij ruim 60 praktijken zijn aangesloten, is een project gestart om de resultaten van de PRI-therapie inzichtelijk te maken middels een aantal eigen vragenlijsten alsook een gevalideerd ROM meetinstrument, de SCL-90. Na evaluatie van een aantal aanbieders zijn PRI en ManageWare Pro een samenwerking aangegaan om dit project te realiseren. ManageWare Pro heeft hiervoor de eigen vragenlijsten van PRI gedigitaliseerd en heeft de ROM Manager dienst aangepast zodat de PRI-praktijken via een eigen online portaal vragenlijsten kunnen klaarzetten voor hun cliënten en de resultaten kunnen inzien. Verdere statistische verwerking van de testresultaten op een geaggregeerd en anoniem niveau moet een objectief oordeel geven over de effectiviteit van de therapie, waarmee ook de weg geopend kan worden tot erkenning en vergoeding van PRI-therapie door zorgverzekeraars. Wij wensen PRI Instituut veel succes!