Axians is een vooraanstaande leverancier van softwarediensten binnen de gezondheidszorg. Voor GGZ zorgverleners gaat Axians in het softwarepakket Zorg GGZ de QuestPro vragenlijstendienst van ManageWare Pro ter beschikking stellen. Erick Roossien, product manager bij Axians, verwoordt het als volgt:

“Bij Axians zijn we altijd op zoek naar manieren om Zorg GGZ nog beter te maken. De online vragenlijstdienst QuestPro biedt meer dan 70 vragenlijsten voor klachtinventarisatie, diagnostiek, effectmeting (ROM) en klanttevredenheid. QuestPro hebben we geïntegreerd in Zorg GGZ zodat de gebruikers gemakkelijk binnen Zorg GGZ gebruik kunnen maken van de vragenlijsten, zonder een ander programma te hoeven openen. De vragenlijsten van QuestPro zijn zeer gebruiksvriendelijk en de rapportages overzichtelijk. Hiermee biedt Zorg GGZ een zeer uitgebreid aanbod aan vragenlijsten voor alle doelgroepen.”

Axians en ManageWare Pro zien uit naar een langdurige en voorspoedige samenwerking. De QuestPro dienst in Zorg GGZ is vanaf heden beschikbaar. Aanmelden kan hier.