[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-juhxi719′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

MWP Nieuwsbrief December 2018
De nieuwe ConsultManager versie 9.7 is bijna klaar. Deze versie bevat onder andere:

 • Alle aanpassingen voor bGGZ en sGGZ registratie en declaratie in 2019, bv NZA tarieven, declaratiestromen, wijzigingen bij verzekeraars.
 • Vereenvoudiging schermen: u krijgt alleen nog tabbladen en knoppen te zien die horen bij uw abonnement. Werkt u bv in de bGGZ, dan wordt u niet meer afgeleid door tabbladen en knoppen voor sGGZ.
 • Kleurmanagement agenda-items is verbeterd.
 • Diverse kleine aanpassingen.
Vanaf 14 januari zullen we beginnen met de uitrol van de nieuwe programmaversie. U krijgt dan nader bericht.

Ontwikkelingen 2019 Voor 2019 staan er weer diverse wijzigingen in de GGZ op stapel, waaronder een nieuwe standaard voor het Jeugdwet berichtenverkeer en een nieuwe DIS aanleverstandaard. Beiden gaan in april in, dus rond 1 april kunt u alweer de volgende grote programma update verwachten. De nieuwe DIS aanleverstandaard is nodig om ervoor te zorgen, dat er minder en minder gedetailleerde diagnosegegevens aangeleverd worden. De invoering van de nieuwe GGZ (het Engels model met zorgclusters) is opnieuw uitgesteld en zal dus niet per 1-1-2020 plaatsvinden. In februari wordt meer duidelijkheid verwacht over een nieuwe tijdslijn en of er in 2020 mogelijk een gedeeltelijke invoering zal plaatsvinden. Wij zullen de ontwikkelingen blijven volgen en ervoor zorgen, dat u met ConsultManager ook in de nieuwe GGZ uw administratie efficiënt kunt blijven doen.

 
 
MyMindspace update
Er zijn weer diverse verbeteringen en uitbreidingen doorgevoerd op het platform. Een paar voorbeelden:
 • Optimalisatie voor gebruik op tablet en mobiel is grotendeels afgerond.
 • In de trajectenlijst komen trajecten met nieuwe activiteiten nu automatisch bovenaan te staan.
 • Tekstvelden bij het schrijven van berichten zijn nu flexibel en ‘groeien mee’ met de grootte van het bericht.
 • Er is nu een centrale berichtenlijst, zodat u direct overzicht heeft over alle nieuwe berichten. U kunt ze daar ook beantwoorden.
 • Diverse kleine bugs zijn verholpen.
 • Nieuwe berichtendienst voor communicatie met collega’s en derden.
 
Berichtendienst: veilige communicatie met collega’s en derden
Gratis gebruik tot 1 juli 2019!

Veilig communiceren met uw cliënten kon al via MyMindspace. Nu is het ook mogelijk om met willekeurige andere personen veilig berichten uit te wisselen. Alle soorten communicatie kunt u dus vanuit het ConsultManager-MyMindspace systeem afhandelen. Losse systemen van andere leveranciers zijn niet meer nodig en dat is een groot voordeel!

 
 
Hoe werkt de Berichtendienst?
 • U plaatst in MyMindspace een bericht voor een persoon die u heeft opgenomen in uw adresboek.
 • De ontvanger krijgt per e-mail een notificatie dat er een nieuw bericht is en klikt op een link om het bericht te openen.
 • Voordat het bericht gelezen kan worden moet eerst een aparte code ingevuld worden, die automatisch per e-mail of sms (uw keuze) verstuurd wordt nadat men op de notificatie geklikt heeft.
 • De ontvanger van het bericht kan het nieuwe bericht lezen. Tevens kan men de andere berichten in deze conversatie lezen en een antwoord plaatsen.
 • U ontvangt van nieuwe berichten die voor u bestemd zijn ook een notificatie. U kunt nieuwe berichten lezen door in te loggen op MyMindspace en naar Berichten te gaan.

 

EINDEJAARSAANBIEDING

Nog geen abonnement op MyMindspace? Schrijf u nu in en ontvang:

 • Tot 1 februari 2019 gratis gebruik van het platform (gebruik van vragenlijsten en KOP model is niet gratis)
 • Tot 1 juli 2019 gratis gebruik van berichtendienst voor veilige communicatie met collega’s en derden (e-mail notificatie gratis, sms notificatie 0,09 per sms excl. BTW)

Meld u aan via de website of via email: helpdesk@managewarepro.nl Na de gratis periode gaat de Berichtendienst 5,50 euro per maand (excl. BTW) kosten. Veel goedkoper dan bij andere aanbieders en ook beter: 1 systeem, 1 inlog, centrale opslag, 1 helpdesk!

Prijsindexatie 2019

Ook voor 2019 zijn de tarieven van onze leveranciers weer verhoogd en dat moeten we helaas doorberekenen. In 2019 zullen de prijzen voor eenmalige aanschaf (b.v. een extra specialismemodule of een uitbreidingsmodule) gelijk blijven aan die van 2018. Voor de periodieke kosten van onderhoud alsmede tarieven van ROM, declaratieservice en MyMindspace zal een prijsindexatie toegepast worden van ca. 4%. Per 1-4-2018 zullen voor klanten die toestemming hebben gegeven voor kwartaalafschrijving ook de MyMindspace abonnementen op de kwartaalnota’s meegenomen worden, zodat u die niet apart hoeft te betalen. De enige aparte nota die u dan nog krijgt is die voor ROM afnames. Nieuwe MyMindspace tarieven gaan ook pas in per 1-4-2019.

Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2019!
Copyright © 2018 ManageWare Pro, All rights reserved. ManageWare Pro www.managewarepro.nl

[/av_textblock]